Harmen van Straaten
https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/0-Bor-ziet-spoken-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/1-De-liefste-kusjes-zijn-voor-jou.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/1-Jan-en-het-geheim-van-meneer-Stromboli-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/2-He wie zit er op de wc.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/2-Jan-en-het-geheim-van-meneer-Stromboli-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/2-Nog-eentje-voor-het-slapen-gaan-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/3-Boeken-door-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/3-Jan-en-het-geheim-van-meneer-Stromboli-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/4-De-Super-Jan-serie-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/5-De-Spuit-Elf-serie-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/6-Gouden-Boekjes-door-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/7-Het-grote-piratenboek-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/8-Nog-eentje-voor-het-slapen-gaan-Harmen-van-Straaten.jpg
2 april eerste Museumdag voor kinderen

In de aanloop naar de 33e editie van het Museumweekend organiseerde De Museumvereniging voor het eerst een museumdag speciaal voor kinderen: Museumkids. Op woensdag 2 april 2014 konden kinderen terecht bij de deelnemende musea voor allerlei sprankelende activiteiten.

Lees verder
Burgemeester Karssen las voor

Burgemeester Karssen las voor

Burgemeester Karssen van Maassluis las voor uit Het Grote Piratenboek van Harmen van Straaten in groep 5 van het openbaar kindcentrum De Westhoek in die gemeente. Hij deed dat met alle andere leden van het college van B en W in alle groepen van deze basisschool.

Lees verder
Harmen krijgt Leespluim

Nog eentje voor het slapen gaan

Sinds 2006 wordt elke maand de Leespluim van de Maand uitgereikt: een bekroning van kwalitatieve boeken voor het jonge kind (0 tot 6 jaar) om hen te prikkelen tot lezen en hun leesplezier en taalvaardigheid te bevorderen. En de Leespluim van de Maand januari 2014 ging naar Harmen van Straaten voor " Nog eentje voor het slapen gaan".

Lees verder
Eén miljoen boeken!

Harmen van Straaten verkoopt 1.000.000 boeken!

Kinderboekenschrijver en illustrator Harmen van Straaten heeft één miljoen boeken in Nederland verkocht. Vrijdag 13 december 2013 werd het miljoenste exemplaar, Jan & het geheim van meneer Stromboli (Kluitman), uitgereikt aan de schrijver.

Lees verder
Winnaars van de verhalenwedstrijd

Harmen van Straaten - Winnaars van de Klokhuis Verhalenwedstrijd

De winnaars van de verhalenwedstrijd zijn bekend! In dit filmpje vertelt Harmen van Straaten wie de winnaars van de verhalenwedstrijd zijn. De verhalenwedstrijd is georganiseerd door Klokhuis, samen met Harmen van Straaten.

Lees verder
Harmen van Straaten schreef het Kinderboekenweekgeschenk 2013

Harmen van Straaten schreef het Kinderboekenweekgeschenk 2013 - "Je bent super... Jan!"

Voor de Kinderboekenweek 2013 schreef Harmen van Straaten het Kinderboekenweekgeschenk: "Je bent super... Jan!"

Het Kinderboekenweekgeschenk krijg je kado bij aankoop van minimaal € 10,- aan kinderboeken tijdens de jaarlijkse Kinderboekenweek.

Lees verder

Deze site is gebouwd door Netweters.nl