Harmen van Straaten
https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/0-Bor-ziet-spoken-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/1-De-liefste-kusjes-zijn-voor-jou.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/1-Jan-en-het-geheim-van-meneer-Stromboli-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/2-He wie zit er op de wc.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/2-Jan-en-het-geheim-van-meneer-Stromboli-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/2-Nog-eentje-voor-het-slapen-gaan-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/3-Boeken-door-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/3-Jan-en-het-geheim-van-meneer-Stromboli-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/4-De-Super-Jan-serie-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/5-De-Spuit-Elf-serie-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/6-Gouden-Boekjes-door-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/7-Het-grote-piratenboek-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/8-Nog-eentje-voor-het-slapen-gaan-Harmen-van-Straaten.jpg

Harmen krijgt Leespluim

Geplaatst door Administrator op 17-12-2013
Nieuws » Algemeen

Sinds 2006 wordt elke maand de Leespluim van de Maand uitgereikt: een bekroning van kwalitatieve boeken voor het jonge kind (0 tot 6 jaar) om hen te prikkelen tot lezen en hun leesplezier en taalvaardigheid te bevorderen. En de Leespluim van de Maand januari 2014 ging naar Harmen van Straaten voor " Nog eentje voor het slapen gaan".

Uit het juryrapport:
"In een zeer persoonlijke stijl zet Harmen van Straaten een stoet van mensen en dieren neer. Dat alles bij elkaar levert een vrolijk boek op. Vrolijk om naar te kijken, om uit voor te lezen en om naar te luisteren. Een heerlijk boek om kinderen te laten ervaren hoe fijn het is om al die verschillende verhalen en versjes te horen. Ze zullen uitkijken naar het moment waarop ze zelf kunnen lezen."

Lees hier het hele juryrapport (PDF)

Laatst vernieuwd: 12-10-2020 om 12:10

Terug

Deze site is gebouwd door Netweters.nl