Harmen van Straaten
https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/0-Bor-ziet-spoken-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/1-De-liefste-kusjes-zijn-voor-jou.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/1-Jan-en-het-geheim-van-meneer-Stromboli-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/2-He wie zit er op de wc.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/2-Jan-en-het-geheim-van-meneer-Stromboli-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/2-Nog-eentje-voor-het-slapen-gaan-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/3-Boeken-door-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/3-Jan-en-het-geheim-van-meneer-Stromboli-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/4-De-Super-Jan-serie-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/5-De-Spuit-Elf-serie-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/6-Gouden-Boekjes-door-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/7-Het-grote-piratenboek-Harmen-van-Straaten.jpg https://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/8-Nog-eentje-voor-het-slapen-gaan-Harmen-van-Straaten.jpg

Harmen van Straaten wint tweede prijs kinderjury Vlaanderen

Geplaatst door Administrator op 05-05-2014
Nieuws » Algemeen

Bij de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen heeft Harmen van Straaten in de categorie 6 tot 8 jaar de tweede prijs gewonnen met Dino is mijn vriend! De eerste prijs in die categorie was voor Jacques naar de stad van Alex T. Smith, en van dat boek heeft Harmen de vertaling verzorgd.

De Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen heeft tijdens het lezersfeest in Turnhout bekendgemaakt welke zes boeken ze dit jaar bekroont. De jury bestaat uit bijna 6.000 kinderen tussen 4 en 16 jaar. Er worden prijzen uitgereikt in 6 leeftijdscategorieën. Per leeftijdsgroep lezen en bespreken de kinderen en jongeren elk 10 boeken. Het boek met de meeste stemmen per leeftijdscategorie wint de prijs.

Laatst vernieuwd: 12-10-2020 om 12:15

Terug

Deze site is gebouwd door Netweters.nl