http://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/0-Bor-ziet-spoken-Harmen-van-Straaten.jpg http://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/1-De-liefste-kusjes-zijn-voor-jou.jpg http://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/2-He wie zit er op de wc.jpg http://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/3-Jan-en-het-geheim-van-meneer-Stromboli-Harmen-van-Straaten.jpg http://www.harmenvanstraaten.nl/media/minislider/148/8-Nog-eentje-voor-het-slapen-gaan-Harmen-van-Straaten.jpg

Je bent Super... Jan!

Kinderboekenweekgeschenk 2013

Speciaal voor de Kinderboekenweek schreef Harmen van Straaten het Kinderboekenweekgeschenk Je bent super...Jan!

Jans ouders zijn verdwenen. Zomaar. Hoe dat kon gebeuren? Misschien wel door een mislukte goocheltruc van meneer Stromboli.

In elk geval zit Jan nu behoorlijk in de problemen. Het ministerie van Alleenstaande en In de Steek Gelaten Kinderen heeft bepaald dat hij naar een kostschool moet. Uitgerekend naar internaat IJsendoorn, waar iedereen doodsbang rondloopt. Voor de pestkop Sebus Archibald natuurlijk. Voor de vreselijke mevrouw De Beuker. En niet te vergeten voor de geest van IJsendoorn.

De situatie lijkt wanhopig. Maar niet voor Super Jan! Hoewel. Is Super Jan er nog wel? Of is er alleen Jan? Heeft hij zijn superkrachten nog wel?

Volop ingrediënten waar een auteur als Harmen van Straaten een schitterend fantasievol en grappig verhaal van kan maken.

Tijdens de Kinderboekenweek 2013 was deze titel gratis te verkrijgen in de (kinder)boekwinkel bij aankoop van € 10,- aan kinderboeken.


Terug naar het boekenoverzicht

Reacties op dit boek:

Deze site is gebouwd door Netweters.nl